+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

Stagair(e)

Jouw stage? Kickstarter!

Je staat aan het begin van je loopbaan. Als geen ander zet jij je tanden in de toekomst want jij hebt nog veel in het vooruitzicht. Wij bij House of Now bieden je de kans om te leren. De afwas doen, stoffig uitzoekwerk, saaie social accounts beheren of koffie halen voor een team is wat ons betreft geen stageplaats. (Oh jawel, dat gebeurt nog steeds)

Jij creëert je eigen plek bij House Of Now

Bij House of Now gaat een stage over de sprong in het werk, het echte werk met klanten en relaties. Activiteiten die resoneren met de buitenwereld. Zaken die resultaat oogsten. Dat is wat je leert, dealen in een commerciële omgeving, weerbaarheid opbouwen en werkgelegenheid-impact creëren samen met je collega’s. Snel en veel leren is het devies, verveling behoort hier niet tot het takenpakket.

“Kickstart je carrière”

Recruitment als start

Je werkt binnen een team van recruiters, de mensen achter de carrières van mensen. Een uitstekende kans om met de arbeidsmarkt in aanraking te komen en te zien hoe de hazen lopen. Je start vanuit de flank en springt in het spel zodra je denkt aan het proces te kunnen bijdragen.

Wij bieden je die plaats als kickstarter.

En je studie?

Simpel zat, uiteindelijk kom je bij ons om af te studeren. Liefst met vlag en wimpel. Vanzelfsprekend zijn werken en leren in uitstekende balans.

Wie ben jij?

Jij bent van de frisse input, hebt een eigenwijze gedachtenstroom en een goed gevoel voor mensen en hun wensen. Werken en leren zijn voor jou de uitstekende combinatie, je houdt van de vrijheid om te kunnen ondernemen en experimenteren. Die ruimte krijg je ook, snel falen betekent ook snel leren. Ook willen we met je kunnen lachen, droogstoppels zijn er voldoende.

En?

Vind je je hierin? Dan ben jij van harte welkom om bij ons te solliciteren.

Wat zoeken wij in een collega?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je woont rondom Amersfoort of je bent bereid te reizen.
 • Zelfstartend en zelfsturend
 • Leergierig, snel en flexibel
 • Doelgericht en diplomatiek
 • Gevoel voor humor

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Lerend werken
 • De enige stageplaats waar ook een bonussysteem aan is gekoppeld. Samen werken, samen winnen.
 • Werken in een omgeving waar humor en teamwerk net zo belangrijk zijn als geld verdienen.
 • Super incentives, gezellige borrels.
 • Prima arbeidsvoorwaarden zoals sporten in een luxe gym in werktijd.
 • Gerichte aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Veel begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s.
 • Een dynamische en professionele werkomgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Now een jonge organisatie met een gezellig team van jonge mensen in het centrum van Amersfoort. House of Now selecteert op elasticiteit van mensen die durven zijn wie ze zijn. Zij die willen groeien en variëren. We bouwen vandaag aan wat morgen nodig is. Dat doen we samen, professioneel en zonder poespas.

     

  Je solliciteert

  We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Response

  We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

  Gesprek

  Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

  Samenwerking

  Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

  Wouter Kingmans

  Directeur House of Now
  Contactpersoon voor deze vacature

  Tel. +31 (0)33 – 202 25 63
  Mob. +31 (0)6 3394 8286

  carriere@houseofnow.nl

   

  Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruiter

  Recruiter

  Recruiter Hello Sherlock! Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want...

  Lees meer

  Interessant artikel?

  Deel mij dan op LinkedIn