+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

RECRUITMENT CONSULTANT

Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.

Functieomschrijving

Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now. Polanski & Partners is al jaren actief binnen de installatiebranche en heeft in de loop der jaren een stevig netwerk opgebouwd binnen deze niche.

Om haar opdrachtgevers naast de huidige deta-vast en executive search mogelijkheden ook de zzp dienst aan te kunnen bieden zijn wij op zoek naar een ondernemer die dit samen met ons op poten wil gaan zetten. Jouw taak is dan ook het opzetten en uitbouwen van deze nieuwe tak. Je gaat binnen het bestaande netwerk aan de slag om deze nieuwe dienst te introduceren. Dit doe je op een zeer gestructureerde werkwijze en met veel enthousiasme. Het vinden van relevante professionals en deze aan je binden is een belangrijk onderdeel van de functie.

Je gaat meedenken over de te voeren strategie, bouwen aan een stevig netwerk en samen met de Directie een team opbouwen/neerzetten die jij vervolgens kan gaan aansturen. Kortom er is meer dan genoeg ruimte voor ondernemerschap.

Jij bent voor onze relaties de consultant met een sterk en omvangrijk netwerk van zzp’ers. Je gebruikt dit netwerk om je relaties optimaal te bedienen. Dagelijks zoek je de balans tussen sales en relatiebeheer. Je gaat bouwen aan de carrière van professionals binnen jouw niche. Onderhandelen en overtuigen zijn de basisvaardigheden van deze functie. Daarom heb je een vlotte babbel, en ben je het ondernemende ietwat brutale type.

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Now een jonge organisatie met een gezellig team van jonge mensen in het centrum van Amersfoort. House of Now heeft een bewezen model. Door onze klantgerichte benadering hebben wij de afgelopen jaren een groot netwerk opgebouwd binnen de Bouw & Installatiebranche. Dit netwerk kan jij benutten om zo snel mogelijk je eigen netwerk aan te leggen.

House of Now selecteert op elasticiteit van mensen die durven zijn wie ze zijn. Zij die willen groeien en variëren. We bouwen vandaag aan wat morgen nodig is. Dat doen we samen, professioneel en zonder poespas.

Wat zoeken wij in een recruitment consultant?

 • Ondernemende denk- en werkwijze.
 • Minimaal HBO werk- en denkniveau.
 • Je bezit de vaardigheden om snel en effectief een netwerk op te bouwen.
 • Je bent in staat om op termijn een team aan te gaan sturen
 • Je woont rondom Amersfoort of je bent bereid te reizen.
 • Prater, stevig in de schoenen, zelfstandig.
 • Je wilt verkopen en weet hoe dat moet.
 • Je ziet snel kansen, overziet het spel, je kunt goed naar alternatieven zoeken.
 • Je hebt ervaring in een commerciële omgeving.
 • Je zoekt uitdaging en je vindt groei en ontwikkeling belangrijk

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een uitstekend salaris (uncapped bonussysteem) met veel ruimte om te ondernemen.
 • Bij bewezen resultaat de mogelijkheid om te participeren in de organisatie
 • Werken in een omgeving waar humor en teamwerk net zo belangrijk zijn als geld verdienen.
 • Super incentives, gezellige borrels.
 • Prima arbeidsvoorwaarden zoals sporten in een luxe gym onder werktijd.
 • Gerichte aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Veel begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s.
 • Een dynamische en professionele werkomgeving.

     

  Je solliciteert

  We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Response

  We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

  Gesprek

  Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

  Samenwerking

  Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

  Robbie Geene

  Directeur House of Now
  Contactpersoon voor deze vacature

  Tel. +31 (0)33 – 202 25 63

  Mob. +31 (0)6 1453 2844

  carriere@houseofnow.nl

  Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruiter

  Recruiter

  Recruiter Hello Sherlock! Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want...

  Lees meer
  Stagiair(e) contentmarketing

  Stagiair(e) contentmarketing

  Stagiair(e) contentmarketing Maak jij het verschil met content in een tijd waarin nieuws niets nieuws meer is? De mediawereld verandert, de manier waarop we onze informatie verzamelen ook. Het is versnipperd en de bronnen zijn veelzijdig. Het specialistische...

  Lees meer

  Interessant artikel?

  Deel mij dan op LinkedIn