+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

Recruiter

Hello Sherlock!

Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want echt talent is net zo moeilijk te vinden als echte liefde op Tinder.

 

Taken en verantwoordelijkheid

Bij House of Now hebben wij een mooie kans voor je als recruiter. Je bent de pionier van het internet, bent in staat om geschikte professionals voor onze opdrachtgevers te zoeken. En daar moet je resourceful voor zijn. Je zet vacatures uit, legt contacten en maakt de perfecte match tussen mensen binnen onze d-base en de buitenwereld en andersom. Je hebt gevoel van verhoudingen en wat wel en niet past. Het leven van de klik gaat over het vervullen van behoeften aan beide kanten.

Jij bent onze kennishub

Binnen onze organisatie bouw jij je eigen netwerk van professionals op. Je houdt goed contact en staat open voor externe vragen over onze organisatie en werkwijze. Kandidaten vertrouwen op je expertise en jouw inzicht in hun kansen. Aan de andere kant help jij je collega’s intern met tips over geschikte arbeidsplaatsen en kandidaten. Je bent de kennishub van kantoor.

Plenty kansen dus…

En ja, plenty kansen om te groeien, je bent zelf de limiet. We zijn een snelgroeiende, jonge organisatie die iedereen graag de kans biedt, zich te ontwikkelen. Zodra jij je hebt bewezen als Recruiter  dan is een logische volgende stap Manager Resourcing. Hierbij stuur je een eigen team van Recruiters aan.

Vind je je hierin? Vertel het ons.

Wie ben jij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt een commercieel DNA
 • Je bent netwerker en communicatief sterk
 • Je bent woonachtig in midden Nederland
 • Enkele jaren werkervaring in de arbeidsbemiddeling is een pre
 • Je hebt ambitie en je wilt graag meegroeien met het bedrijf
 • Humor en incasseringsvermogen

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een top salaris met het beste bonussysteem uit de branche (uncapped!)
 • Werken in een omgeving waar humor en teamwerk net zo belangrijk zijn als geld verdienen.
 • Super incentives, gezellige borrels.
 • Sporten in een luxe gym in werktijd.
 • Gerichte aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s.
 • Een dynamische en professionele werkomgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Now een jonge organisatie met een gezellig team van jonge mensen in het centrum van Amersfoort. House of Now selecteert op elasticiteit van mensen die durven zijn wie ze zijn. Zij die willen groeien en variëren. We bouwen vandaag aan wat morgen nodig is. Dat doen we samen, professioneel en zonder poespas.

     

  Je solliciteert

  We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Response

  We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

  Gesprek

  Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

  Samenwerking

  Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

  Robbie Geene

  Directeur House of Now
  Contactpersoon voor deze vacature

  Tel. +31 (0)33 – 202 25 63

  Mob. +31 (0)6 1453 2844

  carriere@houseofnow.nl

  Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Stagiair(e) contentmarketing

  Stagiair(e) contentmarketing

  Stagiair(e) contentmarketing Maak jij het verschil met content in een tijd waarin nieuws niets nieuws meer is? De mediawereld verandert, de manier waarop we onze informatie verzamelen ook. Het is versnipperd en de bronnen zijn veelzijdig. Het specialistische...

  Lees meer

  Interessant artikel?

  Deel mij dan op LinkedIn