+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

Hello office!

Onze blik is sterk naar buiten gericht, daar waar de kandidaten en de klanten zitten. Daarom hebben wij jou nodig om intern orde op zaken te stellen. Op een leuke manier, je weet de balans te houden tussen harde processen en zachte vaardigheden. Jij krijgt wat je wilt door souplesse en inzicht in hoe je zaken van interne medewerkers, kandidaten en klanten gedaan krijgt. Dat is het bijzondere spel van geven en nemen. Ons team is gezellig, we werken allemaal hard en genieten daarnaast van de goede sfeer op kantoor. We hopen dat jij daaraan wilt bijdragen.

Taken en verantwoordelijkheid

Jouw takenpakket omvat regeltaken en hartzaken. Een taak is bijvoorbeeld dat je kunt signaleren dat mensen binnen het team te druk zijn en je daarop soepel inspeelt door goede ondersteuning te bieden. Daarnaast ben je onze plezierbrevier want jij zorgt voor alle gezellige uitjes, je verzint en regelt het en zorgt dat iedereen er zin in heeft. Je weet mensen te porren voor leuke dingen.

Affiniteit met HR

Dan de HR-taak en onze backoffice; binnen onze recruitmentpraktijk zorg je dat zowel klant als kandidaat een warme ontvangst krijgen. Je bent de eerste indruk, de begeleiding en vraagbaak voor mensen bij hun onboarding procedure.
Jij bent de kapitein van ons schip en helpt onze talenten aan het roer, zorgt voor het coördineren van hun sollicitatieprocedures, stelt arbeidsovereenkomsten op en ziet toe op het actueel houden van personeelsdossiers en verloven. Het impliceert ook dat je onze recruitment consultants ondersteunt met de urenadministratie van onze gedetacheerde medewerkers, dat je checkt of contracten correct zijn, schoonheidsfouten kunt ontdekken en corrigeren. Kortom jij zorgt dat het feitelijke proces van administratie achter deze werknemers daadwerkelijk klopt.

Dealen met de directie?

De volle agenda’s spelen iedereen parten, zo ook de directie. Ons tweekoppig duo wil graag van jouw diensten gebruik maken ten aanzien van hun agendabeheer. De koffie halen ze liever zelf.

Vind je je hierin? Vertel het ons.

Wie ben jij?

 • hebt aantoonbare ervaring met ‘regelen onder druk’
 • bent besluitvaardig en laat dat zien
 • neemt vrijheid om je functie te optimaliseren want wij weten ook niet alles
 • zet graag punten op de i
 • werkt zelfstandig en hebt geen bougie nodig om te starten
 • overziet veel en acteert op wat nodig is, weerlegt grootspraak 😉
 • hebt tomeloze energie
 • hebt geen hekel aan administratieve taken
 • bent geen droogstoppel, lachen doen we veel en vaak
 • wilt en kunt werken met een team met een grote mond (en een klein hartje).
 • kunt werken met Office omgeving

Wat mag jij van ons verwachten?

 • Een passend salaris met veel ruimte om te ondernemen.
 • Werken in een omgeving waar humor en teamwerk net zo belangrijk zijn als geld verdienen.
 • Super incentives, gezellige borrels.
 • Sporten in een luxe gym in werktijd.
 • Gerichte aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling.
 • Begeleiding en ondersteuning van ervaren collega’s.
 • Een dynamische en professionele werkomgeving.

Wie zijn wij?

Wij zijn House of Now een jonge organisatie met een gezellig team van jonge mensen in het centrum van Amersfoort. House of Now selecteert op elasticiteit van mensen die durven zijn wie ze zijn. Zij die willen groeien en variëren. We bouwen vandaag aan wat morgen nodig is. Dat doen we samen, professioneel en zonder poespas.

   

Je solliciteert

We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

Response

We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

Gesprek

Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

Samenwerking

Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

Wouter Kingmans

Directeur House of Now
Contactpersoon voor deze vacature

Mob. +31 (0)6 3394 8286

carriere@houseofnow.nl

Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

Lees meer
Recruitment Consultant

Recruitment Consultant

RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

Lees meer
Recruiter

Recruiter

Recruiter Hello Sherlock! Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want...

Lees meer

Interessant artikel?

Deel mij dan op LinkedIn