+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

Managing Consultant

Jij wordt samen met de Directie van House of Now verantwoordelijk voor het opzetten/uitbouwen van een nieuw label. De (niche) markt is verkend, contacten zijn gelegd en nu het tijd is om onze bewezen succesvolle business model uit te gaan rollen!

team-work

Functieomschrijving

Jouw doel voor de komende periode is het opbouwen van de nieuwe markt. Het aantrekkelijke is dat een deel van je nieuwe relaties al bestaande relaties zijn van een van onze labels waardoor het makkelijk is om contact te leggen. Daarnaast is het uiteraard van belang dat jij de markt verder gaat uitbreiden.

De huidige Directie heeft zeer veel ervaring in het opzetten en uitbouwen van nieuwe markten. Hierdoor heb jij continu sparringpartners om zo het te voeren beleid te overleggen. Tegelijkertijd krijg jij de vrijheid om je eigen koers te varen en je eigen creativiteit de vrije loop te laten.

Ook het toekomstige personeelsbeleid zal onder jou hoede gaan vallen. Aangezien de verwachting is dat we het nieuwe label binnen no time van de grond hebben zullen wij samen met jou op zoek gaan naar nieuwe toppers om ons team te komen versterken!

Wie zijn wij?

House of Now is een jonge ambitieuze recruitmentorganisatie in het midden van Nederland met een bewezen model. Door onze klantgerichte benadering hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen verschillende branches en zijn wij hierin actief met drie verschillende labels.

Jouw carrière staat bij House of Now centraal. Of je nou als Stagiair of ervaren Managing Consultant ons team komt versterken, dit maakt bij ons geen verschil. Hoe sta jij in het leven, wat drijft jou en wat zijn je ambities voor de toekomst? Samen met jou kijken wij naar het mooiste carrière plan binnen House of Now!

Wie ben jij?

 • Jij begrijpt het recruitment vak als geen ander!
 • Een aantal jaren ervaring als Recruitment Consultant
 • Enthousiast, gedreven en resultaatgericht
 • Je bent een ondernemer/bouwer
 • Je bent sales gedreven en communicatief sterk
 • Je bent woonachtig op bereisbare afstand van Amersfoort
 • Je hebt ambitie en wil graag zelf ondernemen!

Wat mag jij van ons verwachten?

 • De mogelijkheid om te participeren in ons nieuwe label
 • Mooi salaris + Het meest uitdagende bonussysteem in de markt
 • De vrijheid om te ondernemen!
 • Werken in een omgeving waar jouw carrière voorop staat
 • Super incentives en gezellige borrels
 • Flexibele werkgever. O.a sporten in een luxe gym onder werktijd
 • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Veel begeleiding en ondersteuning van de Directie
 • Werken in een dynamische en professionele werkomgeving

     

  Je solliciteert

  We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Response

  We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

  Gesprek

  Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

  Samenwerking

  Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

  Robbie Geene

  Directeur House of Now
  Contactpersoon voor deze vacature

  Tel. +31 (0)33 – 202 25 63

  Mob. +31 (0)6 1453 2844

  carriere@houseofnow.nl

  Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruiter

  Recruiter

  Recruiter Hello Sherlock! Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want...

  Lees meer

  Interessant artikel?

  Deel mij dan op LinkedIn