+31 (0)33 – 202 25 63 carriere@houseofnow.nl

CONSULTANT

Jouw carrière staat bij House of Now centraal. Of je nou als Stagiair of ervaren Managing Consultant ons team komt versterken, dit maakt bij ons geen verschil. Hoe sta jij in het leven, wat drijft jou en wat zijn je ambities voor de toekomst? Samen met jou kijken wij naar het mooiste carrière plan binnen House of Now!

Functieomschrijving

Ben jij een ondernemer die graag wil participeren in de winst van onze organisatie? Ben je zelfstandig en graag verantwoordelijk voor je eigen regio?

In een zeer zelfstandige functie ondersteun jij het huidige team met het zoeken, selecteren en kwalificeren van geschikte kandidaten voor onze opdrachtgevers. Je adviseert de professionals in de branche op gebied van carrière, arbeidsritme, sollicitatie of bijvoorbeeld arbeidsvoorwaarden. Aangezien jij altijd als eerste op de hoogte bent van de laatste ontwikkelingen in de markt (en dus de mooiste kansen!!) wil iedereen deel uitmaken van jouw netwerk!

Daarnaast onderhoud je een netwerk aan opdrachtgevers en bouwt deze verder uit. Jij bent de sparringpartner op gebied van personeelsvraagstukken. Je adviseert en houd ze op de hoogte van de laatste interessante (latent)zoekende professionals in de omgeving van hun organisatie.

Uiteraard maak je gebruik van onze know-how, geavanceerd database systeem en professioneel netwerk. Daarbij zijn we continu bezig met jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van trainingen en begeleiding on the job. Ben je succesvol? Dan word je bij House of Now ruimschoots beloond!

Kortom, jij wordt het gezicht van een label van House of Now richting kandidaten en opdrachtgevers. Je bent op dagelijkse basis bezig met het leggen van nieuwe en onderhouden van bestaande relaties met iedereen die voor jou relevant kan zijn. Daarnaast signaleer je nieuwe kansen in jouw markt. Dit doe je in nauwe samenwerking met je directe collega’s om samen resultaat te boeken.

Wij zijn een ambitieuze en groeiende organisatie. Heb jij management ambities? Genoeg kansen om je verder te ontwikkelen

Wie zijn wij?

House of Now is een jonge ambitieuze recruitmentorganisatie in het midden van Nederland met een bewezen model. Door onze klantgerichte benadering hebben wij een groot netwerk opgebouwd binnen verschillende branches en zijn wij hierin actief met drie verschillende labels.

House of Now selecteert op elasticiteit van mensen die durven zijn wie ze zijn. Zij die willen groeien en variëren. We bouwen vandaag aan wat morgen nodig is. Dat doen we samen, professioneel en zonder poespas.

Wie ben jij?

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau
 • Enthousiast, gedreven en resultaatgericht
 • Je bent sales gedreven en communicatief sterk
 • Ervaring binnen de arbeidsbemiddeling is een pre
 • Je bent woonachtig op bereisbare afstand van Amersfoort
 • Bij voorkeur enkele jaren werkervaring in een commerciële omgeving
 • Je hebt ambitie en wil graag meegroeien met het bedrijf!

Wat mag jij van ons verwachten?

 • De mogelijkheid om veel te verdienen
 • Werken in een omgeving waar jouw carrière voorop staat
 • Super incentives en gezellige borrels
 • Een functie met ruimte om te ondernemen
 • Flexibele werkgever. O.a sporten in een luxe gym onder werktijd
 • Aandacht voor je persoonlijke ontwikkeling
 • Veel begeleiding en ondersteuning van ervaren Consultants
 • Werken in een dynamische en professionele werkomgeving

     

  Je solliciteert

  We gaan aandachtig je sollicitatie bekijken en krijgt binnen 2 werkdagen reactie van ons en weet je of we je uitnodigen voor een gesprek.

  Response

  We nemen telefonisch contact met je op en plannen een gesprek in.

  Gesprek

  Je komt langs bij ons op kantoor en we leren elkaar beter kennen. We bespreken de functie en jouw rol binnen het bedrijf.

  Samenwerking

  Wanneer het van beide kanten klinkt kunnen we de samenwerking aangaan en begint jouw carrière bij House of Now. Samen gaan we bouwen aan wat morgen nodig is.

  Robbie Geene

  Directeur House of Now
  Contactpersoon voor deze vacature

  Tel. +31 (0)33 – 202 25 63

  Mob. +31 (0)6 1453 2844

  carriere@houseofnow.nl

  Deze vacatures zijn wellicht wat voor jou

  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruitment Consultant

  Recruitment Consultant

  RECRUITMENT CONSULTANT Een nieuwe afdeling opzetten, binnen een bestaand netwerk.Functieomschrijving Als Recruitment Consultant ben jij verantwoordelijk voor het opzetten van een nieuwe afdeling binnen een van de labels (Polanski & Partners) van House of Now....

  Lees meer
  Recruiter

  Recruiter

  Recruiter Hello Sherlock! Een resourceful recruiter, de naam zegt het al, je bent vindingrijk. Het spel van zoeken en vinden vind jij top. Je bent de Sherlock van ons kantoor, jij weet de goede mensen op te sporen. Dat vergt mensenkennis en doorzettingsvermogen want...

  Lees meer

  Interessant artikel?

  Deel mij dan op LinkedIn